У Німеччині знайшли тіло матері вбитої українки

У Німеччині знайшли тіло матері вбитої українки

Укрінформ
Німецькі слідчі виявили тіло матері вбитої два тижні тому громадянки України.

Про це повідомляє у спільному пресрелізі прокуратура міста Мангейм і головне управління поліції Мангейма, передає Укрінформ.

«Удень 19 березня 2024 року поліцейські водолази знайшли в озері поблизу Бад-Мінгольсхайма тіло жінки, яка, ймовірно, є зниклою 51-річною (матірʼю)», - йдеться у повідомленні.

Поліція припускає, що вона також померла внаслідок насильства. Результатів розтину ще немає.

Затримане у справі подружжя підозрюють у вбивстві з метою приховування злочину у двох епізодах. За результатами слідства, їм інкримінують спочатку вбивство 51-річної бабусі ввечері 6 березня 2024 року, а через кілька годин – 27-річної матері одномісячної дитини. Метою злочину, очевидно, було заздалегідь заплановане заволодіння дитиною.

Читайте також: У Львові знайшли тіло 16-річного хлопця, якого розшукували на Прикарпатті

Як повідомлялося, 7 березня на березі Рейну було знайдено тіло 27-річної українки. За даними поліції, причина смерті – насильницька. Жінка перебувала у Німеччині з новонародженою донькою та матір’ю.

13 березня було затримано 43-річну жінку, росіянку за походженням, та її 44-річного чоловіка. У них знайшли неушкодженою новонароджену дівчинку. Однак місце знаходження 51-річної матері загиблої залишалося невідомим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-