Король Британії провів зустріч у Букінгемському палаці після фейкової «смерті»

Король Британії провів зустріч у Букінгемському палаці після фейкової «смерті»

Укрінформ
Король Британії Чарльз ІІІ зустрівся з ветеранами Корейської війни в Букінгемському палаці, щоб відзначити 70 років з дня підписання перемир'я.

Про це йдеться у повідомленні Королівської сім’ї у соцмережі Х, передає Укрінформ.

Король привітав чотирьох британських ветеранів Корейської війни перед палацовим прийомом з нагоди святкування річниці.

Пізніше принцеса і герцогиня Единбурзькі влаштують прийом у палаці від імені Його Величності, щоб відзначити річницю "забутої війни", йдеться в повідомленні.

Як зазначається, у війні брали участь 60 000 військовослужбовців з усієї Британії та країн Співдружності, 1100 з них загинули.

The Independent пише, що на прийом запрошено близько 200 ветеранів Корейської війни.

Корейська війна завершилась підписанням перемир'я 27 липня 1953 року. Британські війська та війська Співдружності були розгорнуті після заклику ООН підтримати Південну Корею через вторгнення її північного сусіда.

75- річний Чарльз продовжує виконувати свої обов'язки глави держави, включаючи аудієнції і канцелярську роботу, в той час як проходить лікування від неназваної форми раку.

Читайте також: Принцеса Вельська вперше після операції візьме участь в офіційному заході у червні

Як повідомляв Укрінформ, у короля Чарльза III діагностували рак, і він призупинить виконання своїх державних обов'язків, щоб пройти курс лікування.

18 березня з'явилась новина про нібито смерть британського монарха, пізніше посольство Великої Британії в Україні спростувало цю інформацію.

Фото: twitter.com/RoyalFamily

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-