Трюдо заявив, що щодня розмірковує над відставкою

Трюдо заявив, що щодня розмірковує над відставкою

Укрінформ
Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо постійно розмірковує над відставкою, але має намір все ж поки залишатися на посаді.

Як повідомляє Укрінформ, про це сам Трюдо розповів в інтерв’ю Radio Canada.

“Я щодня думаю над тим, аби піти у відставку. Я роблю шалену роботу і йду на особисті жертви. Звісно, робота дуже складна й подекуди дуже неприємна.... Демократії у світі перебувають під значним тиском”, - сказав Трюдо.

За його словами, серйозні внутрішні й міжнародні проблеми, що потребують вирішення, мотивують його залишатися на посаді. “Я би не міг залишитися собою, якби зараз припинив боротися. Якби я майже щодня не ставив під сумнів те, що роблю, то не був би людиною”, - зазначив глава уряду Канади.

Читайте також: Відмова від підтримки України означатиме зраду українських канадців – Трюдо

Трюдо додав, що готовий позмагатися із опозицією під час наступних федеральних виборах, запланованих на осінь 2025 року. “Я прийшов у політику не для того, аби бути популярним, не з особистих переконань, а тому, що хотів служити й мав дещо запропонувати”, - зауважив він.

Як повідомлялося, за даними опитувань громадської думки, очолювана Трюдо Ліберальна партія суттєво програє опозиційній Консервативній партії за рівнем популярної підтримки.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-