У Краснодарському краї НПЗ зазнав атаки дронами

У Краснодарському краї НПЗ зазнав атаки дронами

Укрінформ
У Краснодарському краї РФ близько третьої години ночі безпілотники атакували нафтопереробний завод у місті Слов'янськ-на-Кубані, внаслідок чого виникла пожежа.

Про це повідомляє російська служба BBC, передає Укрінформ.

За даними ЗМІ, завод атакувала група безпілотників, частина яких долетіла до підприємства, після чого там спалахнула пожежа. Російські Телеграм-канали повідомляли, що в місті чули кілька вибухів. За версією місцевих чиновників, дрони було "нейтралізовано", проте внаслідок падіння одного з них виникла пожежа.

В оперштабі Краснодарського краю підтвердили атаку і повідомили про одного загиблого, попередня причина смерті - серцевий напад. Постраждалих унаслідок пожежі немає.

Читайте також: Атаки дронів по російських НПЗ розчищають небо для українських літаків - експерт

Пізніше в оперштабі заявили, що пожежу на нафтопереробному заводі в повністю ліквідовано. У гасінні брали участь понад 80 осіб, 25 одиниць техніки.

У місті Слов'янськ-на-Кубані розташований Слов'янський нафтопереробний завод (ТОВ "Слов'янськ-Еко"), за даними газети "Коммерсантъ", підприємство входить до п'ятірки найбільших компаній нафтопереробки краю.

Це шостий НПЗ, атакований у Росії за останній тиждень.

Читайте також: Ефект від атак дронів по нафтопереробці РФ уже є, за пів року він буде відчутнішим - експерт

Як повідомляв Укрінформ, 16 березня у Самарській області РФ безпілотники атакували два нафтопереробні заводи, там виникла пожежа.

В СБУ заявили, що це їхні безпілотники атакували російські НПЗ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-