Данілов: Війна прийде на територію Росії і досить далеко

Данілов: Війна прийде на територію Росії і досить далеко

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов заявив, що президент Росії Володимир Путін глибоко помиляється, якщо вважає, що війна не прийде на територію РФ.

Таку думку він висловив у ефірі ток-шоу “Української правди”, висловлюючись з приводу дій РДК, “Легіону свободи” на території Росії, повідомляє Укрінформ.

“Це ситуація доволі проста. Можна класично дати відповідь — люди мають право піти і проголосувати на своїх виборах, що вони і роблять. Я хочу сказати, що якщо Путін вважав, що війна не прийде на території Росії, він глибоко помиляється. Вона прийде і прийде доволі далеко. І якщо на сьогодні вони вже починають потерпати на відстані 800-900 кілометрів, то, повірте, найближчим часом це вже буде тисячі кілометрів. Ми не дамо спокійно цій потворі жити до того часу, поки він не забереться з нашої території”, - сказав Данілов.

Читайте також: Курська і Бєлгородська області РФ зараз є територією активних бойових дій - Юсов

Як повідомлялося, зранку у вівторок, 12 березня, легіон «Свобода России», «Російський добровольчий корпус»і «Сибірський батальйон» зайшли в Курську і Бєлгородську області РФ у рамках спільної операції.

14 березня, легіон «Свобода России» повідомляв про знищення двох військових складів ЗС РФ в смт Тьоткіно Курської області, після чого там почалась пожежа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-