У Тегерані внаслідок вибуху загинула людина, ще 11 поранені

У Тегерані внаслідок вибуху загинула людина, ще 11 поранені

Укрінформ
У столиці Ірану у неділю внаслідок вибуху феєрверків щонайменше одна людина загинула, а ще 11 осіб, зокрема, двоє пожежників, отримали поранення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Xinhua із посиланням на місцеві ЗМІ.

Вибух стався біля Гранд-базару у Тегерані, після чого на місце події були негайно направлені пожежники, повідомив речник пожежної служби Тегерана Джалал Малекі.

Він додав, що внаслідок вибуху та пожежі частково обвалився старий двоповерховий житловий будинок та було пошкоджено сусідню споруду. За слова речника, причиною інциденту стала детонацію великої кількості саморобних феєрверків.

За словами очільника організації екстреної медичної допомоги Тегерана Мохаммада Есмаїла Таваколі, двоє поранених перебувають у критичному стані.

Читайте також: Поліція Туреччини затримала 33 осіб, за підозрою в підготовці терактів напередодні виборів

Нещасні випадки, спричинені феєрверками, частіше трапляються в Ірані напередодні традиційного Фестивалю вогню, який іранці відзначають напередодні останньої середи перед Наврузом, іранським Новим роком, який цього року припадає на 20 березня.

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня, на нафтопереробному заводі у місті Бендер-Аббас на півдні Ірану стався вибух, унаслідок якого загинуло 10 людей.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-