Байден розкритикував зустріч Орбана з Трампом

Байден розкритикував зустріч Орбана з Трампом

Укрінформ
Президент США Джо Байден розкритикував зустріч експрезидента Дональда Трампа з угорським прем’єром Віктором Орбаном.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Guardian.

«Джо Байден розкритикував свого конкурента на майбутніх виборах Дональда Трампа за зустріч з угорським прем'єром Віктором Орбаном, заявивши, що голова уряду Угорщини прагне диктатури», - йдеться у повідомленні.

«Ви знаєте, з ким він (Трамп – ред.) зустрічається сьогодні в Мар-а-Лаго? З Орбаном з Угорщини, який чітко заявив, що не вважає, що демократія працює, та прагне диктатури», – сказав Байден своїм прихильникам на передвиборчому мітингу.

Він додав: «Я бачу майбутнє, де ми будемо захищати демократію, а не применшувати її».

Байден також нагадав про заяву Трампа, що він «спонукатиме» російського лідера Володимира Путіна вдертися до країн НАТО, які, на думку Трампа, сплачують недостатні фінансові внески у Альянсі.

Читайте також: Глава МЗС Словенії: Орбан створює проблеми для ЄС не лише з українського питання

Як повідомлялося, прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан зустрівся з імовірним кандидатом на президентських виборах США від республіканської партії Дональдом Трампом та попросив його «повернутися на посаду та принести мир».

Раніше Орбан на одній з панелей Анталійського дипломатичного форуму назвав Тампа «єдиним серйозним шансом на припинення війни в Україні», у разі його повернення у Білий дім.

Фото: Wade Vandervort

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-