Орбан попросив Трампа «повернутися та принести мир»

Орбан попросив Трампа «повернутися та принести мир»

Укрінформ
Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан зустрівся з імовірним кандидатом від на президентських виборах США від республіканської партії Дональдом Трампом та попросив його «повернутися на посаду та принести мир».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє агенція Reuters.

«Вони обговорили широке коло питань, що стосуються Угорщини та Сполучених Штатів, зокрема першорядну важливість міцних та безпечних кордонів для захисту суверенітету кожної країни», – йдеться у заяві передвиборчої команди Трампа.

Угорський прем'єр висловив переконання, що лише повернення Трампа до Білого дому може принести мир.

«Нам потрібні лідери у світі, яких поважають та які можуть принести мир. Він – один з них! Поверніться та принесіть нам мир, пане президенте!», – зазначив Орбан.

Колишній президент США та невелика група близьких радників зустрілися з прем'єром Угорщини у п'ятницю ввечері в резиденції Трампа Мар-а-Лаго, повідомили CNN поінформовані джерела.

Один зі співрозмовників CNN описав зустріч як «соціальну» без жодного порядку денного, окреме джерело повідомило, що вона була «дружньою».

Читайте також: Глава МЗС Словенії: Орбан створює проблеми для ЄС не лише з українського питання

Як повідомляв Укрінформ, раніше прем’єр-міністр Угорщини назвав експрезидента США Дональда Тампа «єдиним серйозним шансом на припинення війни в Україні», у разі його повернення в Білий дім. Про це Орбан заявив на одній з панелей Анталійського дипломатичного форуму.

Фото: hungarytoday.hu

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-