Поліція Суринама виявила майже 600 кілограмів кокаїну в літаку, що прямував до Амстердама

Поліція Суринама виявила майже 600 кілограмів кокаїну в літаку, що прямував до Амстердама

Укрінформ
Поліція держави Суринам виявила майже 600 кілограмів кокаїну в літаку авіакомпанії Surinam Airways, який прямував до Амстердама.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на NOS.

“Суринамська поліція виявила майже 600 кілограмів кокаїну в літаку авіакомпанії Surinam Airways, що прямував до Амстердама. За даними спеціального підрозділу поліції боротьби з наркотиками, наркотична речовина була в сімнадцяти коробках, які були заховані в нижній частині кабіни”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що техніки авіакомпанії Surinam Airways отримали повідомлення про “несправність” у літаку та провели перевірку. Після виявлення наркотиків була викликана міжнародна група поліції з боротьби з наркотиками (BID).

Літак затримали на кілька годин через виявлення наркотиків, але зрештою він вилетів із міжнародного аеропорту Суринама.

Читайте також: Поліція Португалії виявила 1,3 тонни кокаїну в партії замороженої риби

Кілька днів тому Нідерланди та Суринам оголосили, що хочуть разом боротися з контрабандою наркотиків. Митники обох країн проходитимуть навчання разом та обмінюватимуться інформацією про методи контрабанди.

Минулого року Нідерланди вилучили 523 кілограма наркотиків, що переправлялися із держави Суринам. Роком раніше це було 1187 кілограмів.

Як повідомляв Укрінформ, торік були вилучені майже 60 тис. кілограмів кокаїну по всій території Нідерландів - проти понад 51 тис. кг у 2022 році.

Читайте також: Британська поліція вилучила рекордну партію кокаїну

Більшу частину наркотиків - 45,5 тонни - конфіскували в порту Роттердама.

Фото: ANP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-