У Чечні призначили міністром ще одну дитину Рамзана Кадирова

У Чечні призначили міністром ще одну дитину Рамзана Кадирова

Укрінформ
Старший син очільника Чеченської республіки Рамзана Кадирова 18-річний Ахмат Кадиров призначений на посаду міністра у справах молоді республіки.

Також йому вручили найвищу нагороду регіону - орден імені Кадирова. Про це повідомляє проєкт «Кавказ.Реалии», передає Укрінформ.

Окремо про призначення не повідомлялося, але голова уряду республіки Магомед Даудов вказав нову посаду Ахмата Кадирова у дописі в соцмережі про його нагородження.

Він додав, що син Кадирова на «високому рівні вирішує будь-які поставлені завдання», не уточнивши, у чому конкретно полягають його заслуги.

Досі Ахмат Кадиров обіймав посаду першого заступника міністра спорту та молодіжної політики, на яку був призначений невдовзі після свого повноліття.

Читайте також: В Україні судитимуть голову парламенту Чечні, який відправляв на війну «кадирівців»

У 2023 році Ахмат Кадиров став помічником свого батька та головою відділення провладного «Руху перших». Навесні підлітка приймав у Кремлі президент РФ Володимир Путін - політологи розцінили це як весільний подарунок синові керівника Чечні.

Загалом державні посади різного рівня у Чечні обіймають близько 100 членів родини Кадирова - діти, сестри, зяті, племінники, брати різного ступеня спорідненості. Зокрема, його донька Айшат обіймає посаду міністра культури Чечні.

Як повідомлялось, 22 січня Рамзан Кадиров побував у Маріуполі з наміром «проштовхувати» на посаду «мера» свого сина, але втік, злякавшись дрона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-