Остін запевнив, що почувається добре та має гарні прогнози лікарів

Остін запевнив, що почувається добре та має гарні прогнози лікарів

Укрінформ
Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що попри недавню повторну госпіталізацію почувається добре, а лікарі дають гарні прогнози щодо його одужання.

Про це він сказав у привітанні учасників 19-го засідання Контактної групи з питань оборони України під час онлайн-включення в середу, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Я планував особисто бути присутнім із вами сьогодні в Брюсселі, але мені довелося повернутися до лікарні для проведення нехірургічних процедур»,- зазначив глава оборонного відомства США.

Він підкреслив, що почувається добре.

«Я в гарному стані, і мій прогноз щодо раку залишається відмінним. І я щиро вдячний за всі побажання щодо одужання»,- зауважив Остін.

Глава Пентагону при цьому зазначив, що з нетерпінням очікує своєї особистої участі в наступних засіданнях Контактної групи з питань оборони України.

Читайте також: Чарльз III відклав подорож до Канади через онкологію - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони США Ллойд Остін був госпіталізований 1 січня після того, як відчув сильний біль. За тиждень до цього він пройшов планову медичну процедуру в Національному військово-медичному шпиталі. Пізніше Пентагон повідомив, що очільник відомства проходить лікування від раку передміхурової залози, який був виявлений на ранній стадії.

Глава міноборони США виконував обов’язки з лікарні, а потім з дому. Наприкінці січня він повернувся до роботи в Пентагоні, однак згодом зізнався, що продовжує відчувати біль.

Читайте також: Глава Пентагону скасував поїздку у Брюссель через госпіталізацію

Остін був повторно госпіталізований 11 лютого «зі скаргами на дискомфорт і занепокоєння через проблеми з сечовим міхуром, пов'язані з операцією з видалення раку простати, яку він переніс у грудні 2023 року». Його стан вказував на необхідність ретельного спостереження фахівцями реанімації та інтенсивної терапії. Діагностичне обстеження виявило причину проблеми з сечовим міхуром, і 12 лютого вона була усунена за допомогою нехірургічних процедур.

У вівторок, 14 лютого міністр оборони США був виписаний з лікарні та продовжив роботу з дому. Очікується, що цього тижня він повернеться до повноцінної роботи в Пентагоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-