Принц Гаррі та Меган Маркл запустили новий вебсайт

Принц Гаррі та Меган Маркл запустили новий вебсайт

Укрінформ
Британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл запустили нову власну вебсторінку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Sky News.

Попередній сайт Гаррі та Меган, Archewell, тепер автоматично переспрямовує відвідувачів на сайт Sussex.com, де пара постійно згадується з їхніми офіційними королівськими титулами, але не йдеться про королівську родину.

На головній сторінці нового вебсайту розміщено фотографію пари, на яку накладено текст: «Офіс принца Гаррі та Меган, герцога та герцогині Сассекських», а також королівський герб.

На попередньому вебсайті пари, створеному у 2020 році, була сторінка, присвячена їхньому служінню монархії, тоді як на цьому є просто домашня сторінка з розділом «Про нас», біографією Гаррі та Меган і розділом «Новини». 

Читайте також: Принц Гаррі виграв суд проти британських таблоїдів

Гаррі, який живе в Каліфорнії з дружиною та двома дітьми – принцом Арчі та принцесою Лілібет, минулого тижня прилетів до Великої Британії, щоб зустрітися зі своїм батьком і королем Чарльзом ІІІ після того, як у нього діагностували рак.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці березня 2020 року принц Гаррі та його дружина Меган заявили, що складають основні обов’язки, пов’язані з королівською родиною.

Пізніше принц Гаррі заявив, що відмовився від королівських обов’язків через британську пресу, яка «руйнувала» його психічний стан та здоров'я.

Фото в тексті: скріншот із сайту sussex.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-