На Філіппінах землетрус зупинив пошуки людей, зниклих після зсуву ґрунту

На Філіппінах землетрус зупинив пошуки людей, зниклих після зсуву ґрунту

Укрінформ
Землетрус стався сьогодні у регіоні Мінданао на півдні Філіппін, в той час, коли рятувальники шукали людей, зниклих безвісти після нещодавнього зсуву ґрунту в цьому районі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє DW.

"Рятувальні операції, які тривали після смертоносного зсуву ґрунту в регіоні Мінданао на Філіппінах, були вимушено припинені сьогодні після того, як регіон постраждав від сильного землетрусу", - йдеться у повідомленні.

За даними Німецького науково-дослідного центру геонаук (GFZ), землетрус магнітудою 5,6 стався в регіоні об 11:22 ранку за місцевим часом.

Епіцентр землетрусу був на глибині 10 кілометрів.

Філіппінське сейсмологічне агентство зафіксувало інші показники, заявивши, що це був землетрус магнітудою 5,9 з епіцентром на глибині 27 км. Епіцентр землетрусу знаходився приблизно за 150 кілометрів на північ від місця зсуву.

Повідомлень про постраждалих або руйнування внаслідок землетрусу наразі не надходило. Філіппінське сейсмологічне агентство попередило про ймовірність повторних поштовхів.

Читайте також: На Філіппінах через зсув ґрунту засипало три автобуси з пасажирами

Зазначається, що 28 людей загинули у вівторок, коли у гірському селі Масара у провінції Давао-де-Оро стався потужний зсув ґрунту. До сьогодні сотні рятувальників шукають щонайменше 77 людей, які зникли безвісти.

Останніми тижнями у провінції Давао-де-Оро пройшли дощі, які спровокували повені та зсуви.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок увечері стався зсув грунту на золотодобувне гірське село Масара на півдні Філіппін. Внаслідок стихії загинули 5 людей, ще 27 осіб вважаються зниклими безвісти.

Фото: pixabay.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-