У Швейцарії ліквідували чоловіка з сокирою, який захопив 15 заручників

У Швейцарії ліквідували чоловіка з сокирою, який захопив 15 заручників

Укрінформ
Швейцарські правоохоронці застрелили озброєного сокирою та ножем чоловіка, який майже чотири години утримував 15 заручників у поїзді.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

«Під час захоплення заручник отримав смертельні поранення. Усіх заручників звільнили неушкодженими», - зазначили в поліції.

Сам інцидент стався в місті Есер-су-Шамван на залізничній лінії, що сполучає Больм і Івердон-ле-Бен у швейцарському кантоні Во поблизу французького кордону.

Поліція не повідомляла жодних подробиць щодо можливих мотивів чоловіка, який, за їхніми даними, був 32-річним шукачем притулку з Ірану.

Речник поліції кантону Во Жан-Крістоф Сотерель заявив, що немає жодних ознак того, що захоплення заручників було терористичним актом.

Читайте також: Ізраїль звільнив 71 палестинця, яких затримали у Газі - ЗМІ

«Це безпрецедентна подія, враховуючи 15 заручників і задіяння 60 поліцейських», - зазначив генеральний прокурор Ерік Калтенрідер.

Ситуації із захопленням заручників у Швейцарії рідкісні, але вже траплялися в банках і на підприємствах.

У січні 2022 року співробітників годинникової фірми взяли в заручники та змусили відкрити сховище з дорогоцінними металами.

Як повідомляв Укрінформ, у Парижі щонайменше три людини дістали ножові поранення внаслідок нападу чоловіка на Ліонському вокзалі.

Фото з сайту bnnbreaking.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-