На праймеріз у Неваді республіканці проголосували проти кандидатури Гейлі

На праймеріз у Неваді республіканці проголосували проти кандидатури Гейлі

Укрінформ
На праймеріз в американському штаті Невада з висунення кандидата в президенти від республіканців більшість виборців проголосувала проти колишнього губернатора Південної Кароліни Ніккі Гейлі.

Як повідомляє Укрінформ із посиланням на Reuters, вона була єдиним кандидатом, включеним до виборчого бюлетеня.

За даними виборчої комісії Невади, вона набрала 31% голосів, тоді як проти (за «жодного з цих кандидатів») висловилися 63% республіканців.

У четвер партійці штату проведуть збори, де, як очікується, буде вирішено внести у бюлетені для голосування на президентських виборах кандидатуру експрезидента Дональда Трампа, який не брав участі в опитуванні. Дарма що закон Невади дозволяє враховувати лише голоси «за», і Гейлі технічно буде оголошена переможцем опитування.

Читайте також: ДеСантіс знявся з виборів на користь Трампа

Зазначається, що Гейлі зосередилася на підготовці до праймеріз 24 лютого у своєму рідному штаті Південна Кароліна, де вона шість років була губернаторкою. Опитування, однак, свідчать, що Трамп впевнено лідирує і там.

Як повідомляв Укрінформ, президент США Джо Байден впевнено переміг у вівторок на президентських праймеріз від Демократичної партії у штаті Невада.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-