Принц Гаррі прилетів до Британії для зустрічі з Чарльзом ІІІ - ЗМІ

Принц Гаррі прилетів до Британії для зустрічі з Чарльзом ІІІ - ЗМІ

Укрінформ
Принц Гаррі у вівторок, 6 січня, повернувся зі Сполучених Штатів до Великої Британії заради зустрічі зі своїм батьком Чарльзом ІІІ, у якого діагностували рак.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Daily Mail.

Принц Гаррі прибув до Британії один, щоб бути поруч із королем Чарльзом ІІІ після того, як його батько розповів йому про свій діагноз.

Гаррі здійснив 11-годинний переліт рейсом British Airways до Британії з США.

Повідомляється, що герцог Сассекський приземлився у вівторок у лондонському аеропорту Гітроу, однак його дружина Меган і діти Арчі та Лілібет залишилися вдома в Каліфорнії.

Зазначається, що трансатлантичний переліт Гаррі породив надію, що його повернення до Британії буде використано для покращення відносин зі своїм батьком королем Чарльзом ІІІ та його братом принцом Вільямом.

Експерти також сподіваються, що поїздка Гаррі до Британії є «знаком перемир’я» і що хороші новини про вирішення розбіжностей у королівській родині можуть з’явитися на тлі поганих новин про здоров’я короля.

Учора Букінгемський палац повідомив, що у короля Чарльза ІІІ діагностували рак, і він призупинить виконання своїх державних обов'язків, щоб пройти курс лікування.

Читайте також: Сунак заявив, що рак у короля Чарльза III виявили на ранній стадії

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці березня 2020 року принц Гаррі та його дружина Меган заявили, що складають основні обов’язки, пов’язані з королівською родиною.

Пізніше принц Гаррі заявив, що відмовився від королівських обов’язків через британську пресу, яка «руйнувала» його психічний стан та здоров'я.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-