Підозрюваного у різанині на паризькому вокзалі повторно взяли під варту

Підозрюваного у різанині на паризькому вокзалі повторно взяли під варту

Укрінформ
Прокуратура знов узяла під варту 32-річного чоловіка, підозрюваного в пораненні трьох людей ножем на Ліонському вокзалі в Парижі. Ймовірного нападника заарештували на місці злочину, але експертиза встановила, що його психічний стан не сумісний із запобіжним заходом та відправила в психіатричний лазарет.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Le Monde.

«Підозрюваний малієць, що легально проживає в Італії з 2016 року з документом, виданим у 2019 році, який є абсолютно дійсним", - заявила поліція. Це дозволило йому легально приїхати до Франції. За словами джерела в поліції, раніше він не був у полі уваги французьких та італійських правоохоронців. Національна антитерористична прокуратура стежить за цією справою.

Слідчі також вивчили відео з TikTok підозрюваного і підтвердили їх автентичність. Відеоролики малійця переповнені антиколоніальною та антифранцузькою риторикою.

У кількох публікаціях він називає Францію "ворогом Малі та ворогом Африки". А Емманюеля Макрона - "сатаністом".

Читайте також: Різанина на вокзалі Токіо - четверо поранених

Як повідомляв Укрінформ, у Парижі щонайменше троє людей отримали ножові поранення внаслідок нападу чоловіка на Ліонському вокзалі у суботу вранці. Один з поранених перебуває в дуже важкому стані.

Фото: Maxppp - TERESA SUAREZ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-