Міністр оборони Ізраїлю: ХАМАС вже втратив убитими й пораненими половину бойовиків

Міністр оборони Ізраїлю: ХАМАС вже втратив убитими й пораненими половину бойовиків

Укрінформ
Міністр оборони Ізраїлю Йоав Галлант заявив, що у секторі Гази вже знищено або поранено половину бойовиків угруповання ХАМАС.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Times of Israel.

«Ми ведемо довгу війну, але в кінці ми розіб’ємо ХАМАС. Терористи залишаються, і ми боремося з осередками опору… На це підуть місяці, а не один день», – сказав Галлант.

За його словами, у бойовиків ХАМАС немає підкріплення, у тому числі зброєю та боєприпасами. «Їм важко дбати про себе, про поранених… Ми вбили вже щонайменше чверть терористів ХАМАСу, стільки ж поранено», – заявив міністр оборони Ізраїлю.

Читайте також: Ізраїль не погодився на нове перемир’я у секторі Гази

Як повідомляв Укрінформ, 31 грудня 2023 року прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу заявив, що військова кампанія проти угруповання ХАМАС триватиме ще багато місяців.

7 жовтня 2023 року палестинське ісламістське угруповання ХАМАС скоїло напад на Ізраїль. Бойовики прорвалися на територію країни, одночасно завдаючи масованого ракетного удару. Вторгнення супроводжувалося масовими вбивствами мирного населення.

Читайте також: ООН розслідує ймовірну причетність співробітників до нападу ХАМАС на Ізраїль

Ізраїль офіційно оголосив стан війни, мобілізував 300 тисяч резервістів та почав знищувати військові об’єкти, а також ватажків терористів.

Фото: GPO

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-