Трамп виступив проти компромісної угоди щодо кордону США, від якої залежить допомога Україні

Трамп виступив проти компромісної угоди щодо кордону США, від якої залежить допомога Україні

Укрінформ
Колишній президент США Дональд Трамп застеріг Республіканську партію щодо погодження компромісної угоди про кордон, від якої залежить допомога Україні.

Про це він написав у соцмережі Truth Social, передає Укрінформ із посиланням на The Hill.

«Не думаю, що нам взагалі слід укладати угоду про кордон, якщо ми не отримаємо все необхідне, щоб припинити вторгнення мільйонів людей у нашу колись велику, - а вона незабаром знову стане великою - країну», - написав Трамп.

Цей коментар з’явився за кілька годин після того, як спікер Палати представників від Республіканської партії Майк Джонсон та інші лідери Конгресу зустрілися з офіційними особами Білого дому, щоб обговорити подальші дії щодо запиту на фінансування національної безпеки від адміністрації Байдена, який також включає фінансування України, кошти для Ізраїлю та безпеку кордону.

Читайте також: Суд штату Мен призупинив виключення Трампа з виборів

Як повідомляв Укрінформ, у середу президент США Джо Байден зустрівся з членами обох палат Конгресу, щоб обговорити важливість ухвалення його запиту, який містить, зокрема, понад 60 млрд дол. на підтримку України. На зустрічі були присутні спікер Палати представників, голови та провідні члени комітетів з питань міжнародних відносин, розвідки, збройних сил та асигнувань обох палат. Байден наголосив на важливості ухвалення рішень у Конгресі для забезпечення України необхідними ресурсами, у тому числі засобами протиповітряної оборони та артилерії, для захисту від вторгнення Росії.

Фото: ZUMAPRESS.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-