У Бейруті ліквідували одного з лідерів ХАМАС

У Бейруті ліквідували одного з лідерів ХАМАС

Укрінформ
Високопоставлений лідер ХАМАС й щонайменше ще п'ятеро інших представників цієї організації були убиті під час вибуху в Бейруті.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на американський телеканал ABC News, який посилається на офіційних представників ХАМАС.

“Високопоставлений лідер ХАМАС і щонайменше п'ятеро інших були вбиті під час вибуху в Бейруті у вівторок”, - цитує телеканал представника ХАМАС.

Загиблим внаслідок вибуху лідером ХАМАС називають Салеха Арурі, який був другим у командуванні ХАМАС і головою ХАМАС на Західному березі.

Служба безпеки Лівану заявила, що під час удару, в організації якого ХАМАС звинуватив Ізраїль, загинуло шість осіб.

Читайте також: Ізраїль вночі завдав ракетних ударів по Сирії

Як повідомляв Укрінформ, 7 жовтня палестинське ісламістське угруповання ХАМАС скоїло напад на Ізраїль. Бойовики прорвалися на територію країни, одночасно завдаючи масованого ракетного удару. Вторгнення супроводжувалося масовими вбивствами мирного населення. Ізраїль відповів обстрілами місць базування терористів у секторі Гази.

Семиденна перерва у бойових діях призвела до звільнення близько сотні заручників, утримуваних ХАМАС, в обмін на звільнення 240 палестинських в'язнів у Ізраїлі, а також полегшила доступ гуманітарної допомоги до сектора Гази.

Армія Ізраїлю відновила бойові дії на повну силу після порушення угрупованням ХАМАС угоди про припинення вогню.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу 30 грудня заявив, що військова кампанія проти угруповання ХАМАС триватиме ще багато місяців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-