Чарльз III у різдвяній промові підкреслив важливість спільних цінностей

Чарльз III у різдвяній промові підкреслив важливість спільних цінностей

Відео
Укрінформ
Король Великої Британії Чарльз ІІІ у понеділок під час проголошення урочистої промови з нагоди Різдва Христового підкреслив важливість «універсальних» цінностей вірян різних релігій в час трагічних конфліктів у всьому світі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

Відео: The Guardian

Британський король під час промови процитував слова Ісуса Христа: «Чиніть з іншими так, як бажаєте, щоб чинили з вами». Його слова пролунали на тлі збройних конфліктів в Ізраїлі та Україні. Він також високо оцінив зусилля волонтерів, які допомагають нужденним.

«У час дедалі трагічніших конфліктів у всьому світі я молюсь, щоб ми також могли зробити все, що в наших силах, аби захистити один одного», - наолосив британський монарх і закликав вірян до більшої толерантності.

Читайте також: Чарльз ІІІ закликав активізувати зусилля для боротьби зі змінами клімату

Окрім цього, Чарльз ІІІ говорив про універсальні цінності поваги до інших в таких релігіях, як юдаїзм, іслам та християнство. Як пише ВВС, британський король давно проводить кампанію за підтримку зв’язків між різними релігійними громадами.

Також король акцентував увагу на важливості захисту навколишнього середовища.

«Ми піклуємося про землю заради наших дітей», – зазначив він.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство оборони Великої Британії привітало військовослужбовців ЗСУ та українців у Британії з Різдвом.

Фото: The Guardian

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-