У Таїланді сильні повені - вода піднялася до двох метрів, на півдні країни не ходять поїзди

У Таїланді сильні повені - вода піднялася до двох метрів, на півдні країни не ходять поїзди

Відео
Укрінформ
Сильні повені внаслідок злив, характерних для сезону мусонів, уразили південний Таїланд, порушивши залізничне сполучення і створивши транспортні та інші проблеми для жителів.

Про це повідомляє BNN Breaking, передає Укрінформ.

Зазначається, що повені призвели до призупинення всіх поїздів на південній лінії від Яли до Наратхівата. Влада налагодила перевезення пасажирів автомобільним транспортом. Рух поїзда Pink Line також призупинено через проблеми безпеки.

Крім того, складні погодні умови загрожують вплинути на місцеві громади, підприємства та економіку, особливо сектори, які надто залежать від транспорту.

Серед найпостраждаліших регіонів - найпівденніша провінція Наратхіват, де потужні зливи спричинили масштабні повені. Рівень води піднявся до 1-2 метрів, що завдало значні пошкодження домогосподарств. За попередніми оцінками, постраждали 9558 домогосподарств і 37 901 особа.

За даними місцевих жителів, потрібна термінова допомога в евакуації жителів постраждалих районів, особливо дітей та лежачих хворих.

Читайте також: Узбережні райони Японії накрили потужні снігопади

Місцева влада намагається ліквідувати наслідки стихії.

Як повідомляв Укрінформ, сильні дощі охопили райони навколо Лос-Анджелеса та Сан-Дієго, негода просувається далі на схід.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-