Команда Трампа порахувала, коли зможе зібрати підтримку для висунення в президенти

Команда Трампа порахувала, коли зможе зібрати підтримку для висунення в президенти

Укрінформ
Команда експрезидента США Дональда Трампа розраховує, що він може офіційно отримати номінацію кандидата у президенти від Республіканської партії до 19 березня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє MalaiMail.

«Передвиборна команда колишнього президента Дональда Трампа прогнозує, що він зможе офіційно висунутися у президенти від Республіканської партії до 19 березня, враховуючи його перевагу в опитуваннях на достроковому голосуванні у штатах», - заявив вчора високопоставлений представник команди.

Читайте також: Трамп випередив Байдена у рейтингу політичних симпатій американців

За словами анонімного чиновника, команда Трампа вважає, що до 19 березня експрезидент може отримати підтримку 1 478 делегатів.

Цього буде більш ніж достатньо, щоб отримати більшість з 2429 делегатів, які обиратимуть кандидата на Національному з'їзді Республіканської партії, що відбудеться у липні в Мілуокі.

Під час останніх республіканських президентських праймеріз у 2016 році Трамп формально набрав необхідну кількість делегатів, щоб отримати номінацію, лише наприкінці травня.

Читайте також: За Трампа з Білого дому зникли секретні документи про втручання Росії у вибори - CNN

Трамп впевнено лідирує на праймеріз серед республіканців перед виборами, що відбудуться у 2024 році. Опитування Reuters/Ipsos, проведене минулого тижня, показало, що 61 відсоток республіканців заявили, що проголосували б за колишнього президента на первинних виборах.

Як повідомляв Укрінформ, колишній президент США Дональд Трамп заявляв, що Росія не надавала йому жодної допомоги під час виборів 2016 року. Для цього також було запущене розслідування на чолі зі спецпрокурором Робертом Мюллером. За підсумками роботи слідство заявило, що не знайшло доказів змови кампанії Дональда Трампа з росіянами, а також обструкції правосуддю.

Фото: ZUMAPRESS.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-