В Ірані стався теракт - під час стрілянини загинули 11 поліцейських, є поранені

В Ірані стався теракт - під час стрілянини загинули 11 поліцейських, є поранені

Укрінформ
На південному сході Ірану члени сепаратистського угруповання відкрили стрілянину в поліцейській дільниці, внаслідок чого щонайменше 11 людей загинули і ще декілька осіб отримали поранення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Independent.

«У результаті терористичної атаки на штаб-квартиру поліції в місті Раск загинули 11 поліцейських, інші отримали поранення», — заявив Алі Реза Мархематі, заступник губернатора провінції Сістан і Белуджистан.

Він додав, що декілька озброєних людей були вбиті під час перестрілки.

Зазначається, що серед убитих були старші офіцери поліції та солдати. Сам напад стався близько другої години ночі за місцевим часом у п’ятницю в місті Раск, розташованому майже за 1 400 км від Тегерана.

За даними державного телебачення, відповідальність за атаку взяло сепаратистське угруповання Джейш аль-Адль (Армія справедливості).

Читайте також: У Нідерландах затримали чоловіка за підозрою у підготовці теракту

Це угрупування також взяло на себе відповідальність за теракт, скоєний терористом-смертником в автобусі в 2019 році. Тоді загинуло 27 членів Революційної гвардії Ірану.

Як повідомляв Укрінформ, щонайменше 11 осіб загинули у мексиканському штаті Мехіко внаслідок сутички між озброєними злочинцями та місцевими жителями.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-