Ізраїлю в ході боїв у секторі Гази доведеться мати справу з Іраном - Нетаньягу

Ізраїлю в ході боїв у секторі Гази доведеться мати справу з Іраном - Нетаньягу

Укрінформ
Прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу під час зустрічі із керівником агентства безпеки Shin Bet Ронером Баром заявив, що в ході боїв у секторі Гази доведеться мати справу з Іраном.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Al Jazeera.

«Я не думаю, що ми маємо альтернативу… Війна буде важкою. Ми повинні наполягати на цьому (на проводженні війни з ХАМАС – ред.) до кінця», – сказав Нетаньягу.

Він додав, що Ізраїлю в ході ведення бойових дій проти терористів у секторі Гази доведеться мати справу з Іраном і, найголовніше, не дати йому озброїтися ядерною зброєю.

Як відомо, вранці 7 жовтня палестинське ісламістське угруповання ХАМАС розпочало напад на Ізраїль. Бойовики прорвалися до країни, одночасно завдаючи масованого ракетного удару. Вторгнення супроводжувалося масовими вбивствами мирного населення.

Читайте також: Ізраїль завдав удару по заводу ХАМАСу з виробництва зброї

Ізраїль офіційно оголосив стан війни, мобілізував 300 тисяч резервістів та почав знищувати військові об’єкти, а також ватажків терористів.

За словами Нетаньягу, з початку війни у Ізраїлю було три цілі - знищення ХАМАС, повернення усіх заручників та забезпечення того, що Газа більше ніколи не була загрозою для Ізраїлю. Ці три цілі залишаються чинними, запевнив політик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-