У Нідерландах у вантажівці виявили 47 нелегальних мігрантів

У Нідерландах у вантажівці виявили 47 нелегальних мігрантів

Укрінформ
У Нідерландах військова поліція виявила 47 нелегальних мігрантів у вантажівці, що паромом прямувала до Британії.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на NOS.

“Під час чергової перевірки військова поліція виявила у вантажівці 47 нелегалів. Водій вантажівки, нідерландець, був затриманий за незаконне перевезення людей та перебуває під вартою”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вантажівка прямувала паромом з Хук-ван-Холланд до Британії. Люди ховалися між товарами у вантажівці. Серед них були чоловіки, жінки та діти різних національностей. Нелегальних мігрантів вдалося виявити за допомогою собаки-шукача, який спеціально навчений розпізнавати людські запахи. Нелегальні пасажири були передані міграційній службі Нідерландів і, можливо, вони зможуть подати заяву на надання притулку. Військова поліція проводить подальше розслідування.

Читайте також: СБУ ліквідувала у Запоріжжі канал нелегальних перевезень до Росії

Як повідомляв Укрінформ, поліція знайшла мертвими 18 людей, включаючи дитину, в Болгарії в покинутій вантажівці поблизу столиці Софії.

Вантажівка перевозила ліс і нелегальних мігрантів, захованих усередині.

34 мігранти, у тому числі п'ятеро дітей, були доставлені в лікарні в Софії, деякі з них у критичному, але стабільному стані.

Болгарія розташована на шляху, яким нелегальні мігранти з Близького Сходу та Афганістану намагаються потрапити до Європейського Союзу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-