В Індії внаслідок циклону «Мічаунг» загинули дев’ятеро людей

В Індії внаслідок циклону «Мічаунг» загинули дев’ятеро людей

Укрінформ
Унаслідок циклону «Мічаунг», який насунувся на південне узбережжя Індії у вівторок, загинули дев’ять людей, серед яких одна дитина.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

У вівторок циклон «Мічаунг» наблизився до південного узбережжя Індії зі швидкістю вітру до 70 км/год., однак йому передували злива і повінь, йдеться у матеріалі.

Зливи спричинили високі хвилі, що протягом останніх двох днів накривали прибережні міста південних штатів країни. Це призвело до затоплення доріг та скасування залізничних та авіарейсів.

Зазначається, що негода забрала життя дев’ятьох людей, серед яких був 4-річний хлопчик, який загинув після обвалу стіни.

Читайте також: У Індії через удари блискавки загинули 24 людей

Водночас індійське метеорологічне бюро повідомило, що інтенсивність циклону до вечора вівторка знизилася до рівня «циклонічного шторму». У штаті Андхра-Прадеш, де вже було скасовано понад 140 поїздів, 40 авіарейсів та евакуйовано 8000 людей, очікується до 200 мм опадів протягом наступної доби.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні у понеділок влада Індії закрила школи та офіси на півдні країни, зупинила авіарейси та евакуювала прибережні райони з наближенням сильного циклонічного шторму.

Фото: BNA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-