Король Чарльз ІІІ святкує своє 75-річчя

Король Чарльз ІІІ святкує своє 75-річчя

Укрінформ
Сьогодні, 14 листопада, король Великої Британії Чарльз ІІІ відзначає свій 75-й день народження.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Зазначається, що монарх скористається цією нагодою, щоб запустити нову програму для боротьби з бідністю продовольства та скорочення відходів їжі.

Король, який вже понад п’ять десятиліть бореться з проблемами навколишнього середовища та є прихильником стійкої економіки, офіційно запустить «Коронаційний продовольчий проєкт». Його місія, спрямована на те, щоб люди не голодували.

Читайте також: На аукціоні Christie's продали чотири стільці з церемонії коронації Чарльза ІІІ

«Потреба в їжі є такою ж реальною та гострою проблемою, як і харчові відходи, і якби можна було знайти спосіб подолати прірву між ними, то це вирішило б дві проблеми в одній», — написав Чарльз ІІІ у статті для журналу «Big Issue», який зазвичай продають безхатьки.

Зі своєю дружиною, королевою Каміллою, Чарльз ІІІ проведе свій день народження, зокрема, в центрі розподілу надлишків їжі.

Він зустрінеться з представниками великих британських супермаркетів, щоб обговорити як його проєкт може допомогти перерозподілити їжу, яка інакше піде у сміттєві баки.

За даними BBC, очікується, що принц Гаррі, який нині живе у США, зателефонує своєму батькові у вівторок, щоб привітати його з днем народження.

Читайте також: Король Чарльз ІІІ згадав у промові про допомогу Україні

Як повідомляв Укрінформ, король Великої Британії Чарльз III, 7 листопада, відкрив у Вестмінстерському палаці парламентську сесію та згадав у своїй промові про допомогу Україні на тлі російської агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-