Європол допоміг ліквідувати великий наркокартель

Європол допоміг ліквідувати великий наркокартель

Фото
Укрінформ
Правоохоронці восьми країн за підтримки Європолу здійснили спільну спецоперацію проти великого наркокартелю, підозрюваного в контрабанді кокаїну з Південної Америки до ЄС.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у пресрелізі Європолу.

Зазначається, що в операції, яка була проведена ще 24 серпня, взяли участь правоохоронці з Сербії, Бразилії, Хорватії, Франції, Польщі, Португалії, Іспанії Словенії, а також Морського аналітичного та оперативного центру з боротьби з наркотиками (MAOC-N) і Європолу.

У січні 2022 року Белградський департамент кримінальної поліції Сербії розпочав розслідування щодо цього наркокартелю, який, імовірно, причетний до оптової торгівлі кокаїном з Південної Америки до ЄС.

В ході спецоперації було затримано шість людей, проведено 15 обшуків, вилучено 2,7 тонни кокаїну й дві люксові автівки та 550 тисяч євро готівки.

Крім цього, велику кількість банківських рахунків та об’єктів нерухомості заблоковано на час проведення фінансового розслідування.

Читайте також: Іспанська поліція знайшла рекордну партію кокаїну в контейнері з бананами

Як повідомляв Укрінформ, раніше Європейське поліцейське управління (Європол) заявило про затримання в ході спецоперації 19 торговців людьми.

Фото: www.europol.europa.eu

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-