У Кремля довгий шлейф убивств опонентів – Білий дім

У Кремля довгий шлейф убивств опонентів – Білий дім

Укрінформ
Речниця Білого дому Карін Жан-П'єр, коментуючи питання про авіакатастрофу з ватажком ПВК «Вагнер» Євгеном Пригожиним, заявила, що у Кремля довга історія вбивств своїх опонентів.

Як передає Укрінформ, про це вона сказала на щоденному брифінгу у Вашингтоні.

«Ми всі знаємо, що Кремль має довгу історію вбивств своїх опонентів. Така історія у Кремля. І якщо ми зробимо крок назад, якщо ви озирнетеся на секунду назад, все це сталося через дисфункцію (влади – ред.) всередині Росії. Сам холоднокровний вбивця (Пригожин – ред.) був настільки розчарований тим, як російський уряд веде неспровоковану війну проти України, що він критикував невдалу політику Росії. Ви чули це безпосередньо від нього», – повідомила Жан-П'єр.

За її словами, все «дуже зрозуміло», що сталося з Пригожиним,

«Досить очевидно, що тут сталося. Мені більше нічого сказати», – додала вона.

Читайте також: Кулеба – про переговори з РФ: Запитайте у Пригожина, він домовився з Путіним, а той його вбив

Як повідомляв Укрінформ, 23 серпня у Тверській області (РФ) розбився приватний літак Embraer Legacy 600, на борту якого перебував Пригожин. 27 серпня Слідчий комітет РФ підтвердив загибель Пригожина в авіакатастрофі.

Пригожина поховали у вівторок на Пороховському цвинтарі Санкт-Петербурга.

Росія поінформувала бразильське федеральне агентство, що займається запобіганням авіаційним інцидентам (CENIPA), що вона «поки що» не проводитиме міжнародне розслідування катастрофи літака бразильського виробництва, внаслідок якої загинув Пригожин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-