В Офісі Президента прокоментували бунт «вагнерівців»: У Росії все тільки починається

В Офісі Президента прокоментували бунт «вагнерівців»: У Росії все тільки починається

Укрінформ
Радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк, коментуючи заколот ПВК "Вагнер" на чолі із Євгеном Пригожиним, заявляє, що в Росії все тільки починається.

Як передає Укрінформ, про це він написав у Твіттері.

"Контртерористична операція Пригожина (Вагнер) на території Росії вже призвела до захоплення Ростова, низки федеральних трас, штабів Південного округу та "СВО". Події набули в Росії широкого розголосу і навіть отримали образливу юридичну оцінку з боку ЦСО ФСБ, Національного антитерористичного центру, Генпрокуратури": - наголосив Подляк.

На його переконання, "розкол еліт надто очевидний. Домовитись і вдати, що все залагоджено, не вийде. Хтось має обов'язково програти: або Пригожин (з фатальним фіналом), або колективний "антиПригожин" (група Путіна та кооператив "Озеро"). У Росії все тільки починається".

Читайте також: У Москві – «антитерористичні заходи», «вагнерівці» захоплюють адмінбудівлі у Ростові – росЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, за даними російських пропагандистських ресурсів, мер Москви Сергій Собянін заявив, що у зв’язку з діями ПВК "Вагнер" в місті проводяться "антитерористичні заходи", запроваджено додатковий контроль на дорогах.

За словами президентського речника Дмитра Пєскова, силовики цілодобово доповідають президенту РФ Володимиру Путіну про заходи, які вони вживають у зв'язку діями "вагнерівців".

Читайте також: Пригожину загрожує до 20 років ув’язнення за справою Генпрокуратури РФ

У російських Телеграм-каналах поширюються відео про захоплення "вагнерівцями" адміністративних будівель та військових будівель у Ростові, які були здані без бою.

Повідомляється про рух колон ПВК до Воронежа.

ФСБ Росії відкрило кримінальну справу проти Пригожина через заклик до збройного заколоту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-