Вибори у Туреччині: Ердоган у лідерах після відкриття 99% виборчих скринь

Вибори у Туреччині: Ердоган у лідерах після відкриття 99% виборчих скринь

Укрінформ
У другому турі виборів президента Туреччини, після відкриття майже 99% виборчих скринь з виборчих дільниць в країні та 68% виборчих скринь за кордоном, чинний президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган має набрати 52,08% підтримки всередині країни та 59,29% - на закордонних дільницях.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на інформагентство “Анадолу”, яке отримує дані від Вищої виборчої комісії (ВВК).

Президент Ердоган після відкриття 99% виборчих скринь всередині країни набрав 52,08%, лідер опозиції Киличдароглу - 47,92%.

На виборчих дільницях за кордоном після врахування 68% бюлетенів лідирує Ердоган з показником 59,29%, Киличдароглу набирає 40,71% голосів.

Читайте також: Ердоган перемагає на президентських виборах у Туреччині – попередні дані

Лідер опозиції лідирує в окремих провінціях на заході, сході, південному сході та півдні країни, а також у провінції Анкара. В усіх інших перемогу здобуває діючий президент Ердоган.

Ердоган перемагає у 52 провінціях, Киличдароглу - у 29-ти.

Читайте також: Єрмак обговорив із головним радником Ердогана українську формулу миру

Як повідомляв Укрінформ, у другому турі президентських виборів громадяни Туреччини обирали між діючим президентом Реджепом Тайїпом Ердоганом та лідером опозиції Кемалем Киличдароглу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-