Принц Гаррі і Меган ледь не потрапили в аварію - їх переслідували папараці

Принц Гаррі і Меган ледь не потрапили в аварію - їх переслідували папараці

Укрінформ
Принц Гаррі та його дружина Меган ледь ухилилися від аварії на власному автомобілі через агресивну погоню папараці в Нью-Йорку.

Інцидент стався в середу, передає Укрінформ із посиланням на CNN.

«За парою стежила «зграя» папараці, але ДТП (за участю автомобіля герцога й герцогині Сассекських – ред.) вдалося уникнути», - зазначає телеканал із посиланням на джерело в правоохоронних органах. 

Інцидент стався після того, як Гаррі супроводжував Меган на церемонії вручення премії Women of Vision Awards, яка проходила в Нью-Йорку. Повідомляється, що з герцогом і герцогинею Сассекськими також подорожувала мати Меган, Дорія Регланд.

Читайте також: Принца Гаррі та Меган «попросили звільнити» резиденцію Фрогмор Котедж

Речник пари повідомив в офіційній заяві, що принц Гаррі і його дружина Меган потрапили в «майже катастрофічну» автомобільну погоню. «Ця безжалісна гонитва, яка тривала понад дві години, призвела до численних зіткнень за участю інших водіїв на дорозі, пішоходів і двох поліцейських Нью-Йорка», - зазначається в заяві.

Тим часом джерело в правоохоронних органах повідомило, що у вівторок натовп папараці стежив за Меган і Гаррі на автомобілях, мотоциклах і скутерах.

Фото: Kevin Mazur/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-