лукашенко після чуток про хворобу вперше за тиждень з’явився у медіапросторі

лукашенко після чуток про хворобу вперше за тиждень з’явився у медіапросторі

Укрінформ
Після відсутності на публіці самопроголошеного президента білорусі олександра лукашенка було опубліковано його фото, де він знову із перев'язаною рукою.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на близький до білоруського диктатора Телеграм-канал "Пул Першого".

«Перший сьогодні працює у центральному командному пункті ВПС та військ ППО. Заслухає доповідь про організацію та виконання завдань бойового чергування з протиповітряної оборони», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: У ГУР є інформація про проблеми зі здоров’ям у лукашенка

Телеграм-канал також цитує такі слова, ніби сказані лукашенком: «Три доби після подій поряд з нами - я маю на увазі в Брянській області (росії - ред.), коли було збито чотири повітряні судна. Ми змушені реагувати. З того часу ми перебуваємо в підвищеній готовності, наші війська». При цьому відео самого виступу, як часто робить цей канал, не оприлюднено.

Як повідомляв Укрінформ, раніше, 14 травня, лукашенко пропустив у мінську урочистості до Дня прапора, герба та гімну білорусі. ЗМІ та соцмережі обговорювали нездоровий вигляд лукашенка та те, що 9 травня на параді в москві він був із перев’язаною руки та вилетів до мінська, не залишившись на обід керівників країн СНД.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-