«єдина росія» планує залучити учасників війни проти України як кандидатів на виборах – ISW

«єдина росія» планує залучити учасників війни проти України як кандидатів на виборах – ISW

Укрінформ
Партія володимира путіна «єдина росія» має намір залучити російських військових, які служили в Україні як кандидатів на виборах у 2023 та 2024 роках, ймовірно, намагаючись утвердитися як остаточна провоєнна партія у рф.

Про це у звіті повідомляє Інститут вивчення війни (ISW), передає Укрінформ.

«кремль, ймовірно, має на меті використати кандидатів, які служили в Україні, як публічне обличчя партії «єдина росія» на майбутніх виборах, щоб заручитися підтримкою військовослужбовців та членів їхніх сімей, і створити «єдину росію» як остаточну політичну партію, яка виступає за провоєнний рух», – йдеться у звіті.

Зазначається, що кремль, ймовірно, прагне залучати військових для підтримки своїх поточних зусиль заслужити прихильність провоєнної російської ультранаціоналістичної спільноти, не виконуючи надзвичайних вимог спільноти.

Читайте також: пригожин сподівається отримати вигоду від поразки москви в Україні - ISW

Як повідомляв Укрінформ, за даними Інституту вивчення війни (ISW), кремль, ймовірно, сподівається зробити себе більш привабливим для Китаю, розпочавши навчання російського Тихоокеанського флоту, щоб продемонструвати військово-морську міць росії у Тихому океані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-