У Петербурзі горіло підприємство «Білорусь-МТЗ», є загиблі

У Петербурзі горіло підприємство «Білорусь-МТЗ», є загиблі

Фото, відео
Укрінформ
У четвер вранці почалася велика пожежа на підприємстві "Білорусь-МТЗ" на околиці Петербурга, унаслідок чого загинули щонайменше двоє людей. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє "Фонтанка" з посиланням на регіональне відділення МНС.

Повідомлення про загоряння надійшло о 9:16 (мск): горить будинок 104 на Пулковському шосе - дво-триповерхова виробнича будівля 12 на 45 метрів. Через годину пожежі підвищили ранг складності, але на початку дванадцятої повернули колишній рівень, оскільки пожежу вдалося локалізувати.

Повідомлялося, що вогонь охопив 420 "квадратів", і його гасять понад 30 рятувальників.

Читайте також: Кримський міст досі ремонтують після вибуху в жовтні — супутникові знімки

За вказаною адресою розташовується "Білорусь-МТЗ", російський дилер низки білоруських підприємств, починаючи з Мінського тракторного заводу.

Як повідомляв Укрінформ, останнім часом у росії зросла кількість масштабних пожеж. Так, у грудні в обласному центрі рф Новосибірську сталася велика пожежа на складах - вогнем було охоплено близько 1800 кв.м, перед цим було чути вибухи. У Владивостоці вогонь знищив приміщення на 2 000 кв.м. Горів склад Мікоянівського м'ясокомбінату в москві. Наприкінці листопада у Волгограді палали ангари з пластиком. Також горіли НПЗ у Сибіру, нафтобаза в Суразькому районі Брянської області, великі торгові центри в москві та московській області, ТЕЦ у Пермі, нафтонакопичувач на аеродромі в Курську, комбінат "Слава" в Брянській області.

Фото, відео - соцмережі

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-