До посольства України в Німеччині надсилали триколори, закривавлених пакунків не було — Макеєв

До посольства України в Німеччині надсилали триколори, закривавлених пакунків не було — Макеєв

Укрінформ
До посольства України в Німеччині закривавлені пакунки не надходили, але туди часто надсилають російські прапори чи символіку загарбників.

Про це повідомив посол України в ФРН Олексій Макеєв у інтерв’ю «Європейській правді», передає Укрінформ.

«Слава богу, з очима (тварин - ред.) … не надходило, але постійно надходять або якісь Z-ки, або російські прапори, тобто не те, що є безпековою загрозою для посольства», - зазначив дипломат.

Коментуючи результати розслідування погроз українським дипломатам, він запевнив, що українські правоохоронці дуже тісно співпрацюють з німецькими партнерами.

«Я думаю, якщо будуть результати цього розслідування, вони найближчим часом будуть у той чи інший спосіб оприлюднені», - спрогнозував посол.

Читайте також: У МЗС розповіли, як триває слідство в справі «кривавих пакунків»

Як повідомлялося, речник МЗС Олег Ніколенко 13 грудня минулого року заявив, що у розслідуванні погроз українським дипломатам за кордоном шляхом надсилання закривавлених пакунків є певні зрушення, слідство триває.

Загалом було зафіксовано 33 випадки погроз українським дипломатам у 17 країнах, зокрема 1 замах на теракт, 2 повідомлення про мінування, 1 випадок вандалізму, 1 випадок письмової погрози та 28 закривавлених пакунків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-