У петербурзі сталася пожежа на заводі «Звезда», у брянській області повідомили про вибухи

У петербурзі сталася пожежа на заводі «Звезда», у брянській області повідомили про вибухи

Фото
Укрінформ
У санкт-петербурзі у будівлі на території машинобудівного заводу «Звезда» сталася пожежа.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ МНС росії, передає Укрінформ із посиланням на ТАСС.

Зазначається, що площу загоряння оцінили у 200 кв. м. Пізніше повідомили про локалізацію займання.

Завод «Звезда» виробляє дизельні двигуни та агрегати для суднобудування, залізничного транспорту, дизель-генераторів та промислових агрегатів, виробляє комплектні поставки («під ключ») суднового енергетичного обладнання для морської техніки різного призначення. З 2002 року «Звезда» стала провідним російським розробником та виробником важких суднових редукторів для морської техніки різного призначення.

Крім цього, повідомляється, що в ніч проти 13 грудня у брянській області сталися вибухи у місті Клинці та селищі Климово.

Як зазначає «російська служба Бі-Бі-Сі», Клинці розташовані приблизно за 60 кілометрів від кордону з Чернігівською областю України. За даними з відкритих джерел, у місті дислокований мотострілковий полк.

У селищі Климово перед вибухами сталася пожежа, пише канал «Новости Брянска». Климово розташоване приблизно за 30 кілометрів від українського кордону. Там також розташована військова частина та військовий аеродром.

Читайте також: У росії горів один з найбільших нафтопереробних заводів

Пізніше губернатор брянської області Олександр Богомаз заявив, що Клинці зазнали «обстрілу ЗСУ». «Внаслідок роботи систем ППО ракету було знищено, окремі частини потрапили на територію промзони. Постраждалих та руйнувань немає», — написав він у телеграм-каналі.

Як повідомлялося, раніше в торговому центрі "Мега Хімки", розташованому в московській області поряд з МКАД, близько 06:00 9 грудня почалася сильна пожежа на території будівельного гіпермаркету OBI. У понеділок стало відомо, що у підмосковній балашисі сталася велика пожежа на території торгового центру "Будпарк".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-