У США накладуть арешт на понад $5 мільйонів російського олігарха малофєєва

У США накладуть арешт на понад $5 мільйонів російського олігарха малофєєва

Укрінформ
Федеральні прокурори у Нью-Йорку оголосили, що мають намір заарештувати понад 5,3 млн доларів із американського банківського рахунку російського олігарха, фінансиста «російського світу» костянтина малофєєва, який перебуває під санкціями.

Як передає Укрінформ з посиланням на CNN, 20 квітня США запровадили санкції проти одного з ключових комерційних банків і глобальної мережі з понад 40 фізичних і юридичних осіб, очолюваної малофєєвим.

Зазначається, що перший раз Штати оголосили санкції проти малофєєва ще в грудні 2014 року за фінансування сепаратистської діяльності на сході України та його тісні зв'язки з так званою «днр».

У квітні Міністерство юстиції США висунуло проти малофєєва кримінальні звинувачення у спробах ухилення від санкцій.США. Проти нього знову запровадили санкції «за те, що він діяв або мав намір діяти від імені або в інтересах, прямо або побічно», уряду росії. Міністерство фінансів США також поширило їх на мережу проксі-структур малофєєва, яку використовували для спроб обходу санкцій та здійснення шкідливої діяльності.

Читайте також: Під санкції можуть потрапити всі учасники російського списку топ-100 Forbes – Новіков

Під санкції потрапили організації в росії, Молдові, Сингапурі та низка російських фізичних осіб, зокрема син малофєєва.

Як повідомляв Укрінформ, Уряд Великої Британії запровадив санкції проти деяких громадян росії за підтримку війни в Україні, зокрема до списку потрапив патріарх кирил.

Фото з сайту cnn.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-