росія вийшла зі Всесвітньої туристичної федерації

росія вийшла зі Всесвітньої туристичної федерації

Укрінформ
Уряд росії схвалив пропозицію МЗС країни вийти зі Світової туристичної організації (UNWTO).

Про це передає Укрінформ із посиланням на офіційний інтернет-портал правової інформації.

Прем'єр-міністр країни-агресора михайло мішустін підписав відповідне розпорядження «згідно із законом про міжнародні договори рф».

Про плани росії покинути Всесвітню туристичну організацію стало відомо ще 27 квітня. У МЗС заявили, що глава UNWTO Зураб Пололікашвілі за підтримки ЄС «запустив кампанію з усунення москви від участі в роботі організації».

Читайте також: В окупованому Криму не відкриються до третини готелівросЗМІ

При цьому прессекретар президента росії дмитро пєсков висловив упевненість, що вихід росії зі Світової туристської організації не вплине на розвиток туризму в країні.

Як повідомляв Укрінформ, ще 27 квітня Генеральна асамблея Всесвітньої туристичної організації ООН більшістю голосів проголосувала за виключення росії зі складу організації.

24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог завдає масованих обстрілів та бомбардувань мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Національна гвардія, сили Територіальної оборони та весь український народ ефективно опираються російським військам та завдають їм великих втрат.

Після початку війни проти росії запровадили масштабні санкції з боку світової спільноти та виключили з багатьох всесвітніх організацій та об'єднань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-