У Трампа «слабкі симптоми» коронавірусу – CNN

У Трампа «слабкі симптоми» коронавірусу – CNN

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп, який в ніч проти п'ятниці за американським часом оголосив про підтверджене лікарями зараження коронавірусом, наразі має слабкі ознаки захворювання на COVID-19 і планує виступити зі зверненням до нації.

Про це телеканалу CNN повідомило в п'ятницю високопоставлене джерело в адміністрації США, передає Укрінформ.

«Офіційний представник Білого дому описав стан Трампа як такий, що має «слабкі симптоми» коронавірусу, і сказав, що помічники шукають шляхи, щоби забезпечити звернення Трампа до нації у п'ятницю, хоча до середини ранку остаточне рішення не було прийнято», - зазначає телеканал.

При цьому представник адміністрації заявив у п'ятницю, що «у Трампа не проявляються основні симптоми, і він планує працювати з резиденції Білого дому».

Читайте також: Меланія Трамп розповіла, як вони з чоловіком почуваються на карантині

Особистий лікар глави Білого дому Скотт Атлас у інтерв'ю Fox News зауважив, що очікує «повного й швидкого відновлення» здоров'я президента після закінчення необхідного періоду лікування. При цьому лікар назвав президента «надзвичайно енергійною людиною», особливо у його віці.

Тим часом сенатор-республіканець Ліндсі Грем, який очолює Юридичний комітет верхньої палати Конгресу США ,заявив, що розмовляв з Трампом зранку п'ятниці. «Президент був у гарному настрої», - зауважив законодавець. Він додав, що Трамп запитував про підготовку до слухань щодо призначення нового судді Верховного суду США.

Читайте також: Помпео здав тест на коронавірус після захворювання Трампа

Як повідомлялося, 2 жовтня президент США Дональд Трамп заявив, що він та перша леді Меланія отримали позитивний результат тесту на COVID-19 та перебуватимуть на карантині до свого одужання. До цього стало відомо, що коронавірусом інфікувалася найближча радниця президента США Гоуп Гікс.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-