Поблизу Італії знайшли уламки канадського військового гелікоптера

Поблизу Італії знайшли уламки канадського військового гелікоптера

Фото
Укрінформ
Пошукова місія виявила рештки членів екіпажу та уламки канадського військового гелікоптера, що зазнав катастрофи минулого місяця над Середземним морем.

Про це заявили у міністерстві оборони Канади.

“Спільна пошуково-рятувальна команда Збройних сил Канади та Військово-морських сил США прибула на місце падіння СН-148 Cyclone, що приблизно в 220 морських милях на схід від Катанії на Сицилії. Транспортний засіб із дистанційним керуванням REMORA III занурився на глибину 3143 метри й швидко виявив великий шматок фюзеляжу. Рештки загиблих військовослужбовців ЗС Канади також були виявлені поблизу уламків”, - йдеться у поширеній заяві.

Зазначається, що “протягом наступних годин та днів рятувальна команда продовжуватиме пошук як загиблих, так і додаткових уламків”. “Ми рішуче налаштовані залишатися на місці інциденту, скільки буде необхідно”, - наголосили у міноборони.

Як повідомляв Укрінформ, 29 квітня поблизу узбережжя Греції перервався зв’язок із канадським військовим гелікоптером.

Читайте також: Канадський військовий гелікоптер зник з радарів у Середземному морі

На борту перебували шестеро канадських військовослужбовців, які брали участь у навчаннях НАТО й під час інциденту здійснювали рутинний обліт. Тіло одного військового вже було знайдено, а інших визнали загиблими після неуспішних пошуків.

Фото: twitter.com/operationsFC

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-