Аварія літака у Стамбулі: українців серед постраждалих немає - генконсул

Аварія літака у Стамбулі: українців серед постраждалих немає - генконсул

Укрінформ
Громадян України немає серед постраждалих в аварії літака авіакомпанії Pegasus, що сталася 5 лютого в стамбульському аеропорту «Сабіха Гьокчен».

Про це у Тwitter повідомив генеральний консул України в Стамбулі Олександр Гаман.

“Згідно з інформацією Управління цивільної авіації Туреччини серед пасажирів літака Fly Pegasus (Boeing 737-800), що виконував рейс за маршрутом Ізмір-Стамбул, громадян України серед постраждалих немає”, - написав дипломат.

Як повідомляв Укрінформ, 5 лютого у стамбульському аеропорту «Сабіха Гьокчен» сталася аварія літака авіакомпанії Pegasus, який виїхав за межі злітно-посадкової смуги та розламався на частини. За попередньою версією, причиною аварії могли стати незадовільні погодні умови - дощ та погана видимість. За іншою версією літак опинився за межами злітно-посадкової смуги в результаті жорсткої посадки.

Читайте також: Аварія у Стамбулі: 52 постраждалих, рятувальники розрізають корпус літака

Загалом на борту перебувало 177 пасажирів. У результаті аварії отримали поранення 52 людини. В результаті сильного пошкодження корпусу літака деяких пасажирів затиснуло елементами конструкції та крісел. Щоб їх звільнити рятувальники розрізають корпус та знімають частини обшивки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-