Ураган

Ураган "Доріан" виніс на узбережжя Флориди велику партію кокаїну

Укрінформ
Ураган "Доріан", що вирує на узбережжі Сполучених Штатів Америки, виніс на пляж міста Мельбурн (штат Флорида) пакунки з кокаїном.

Про це повідомляє CNN.

"У вівторок уранці пакунок, що містить кілограм кокаїну, вимило на берег біля Флоридського парку Парадайз Біч, коли ураган "Доріан" наблизився до східного узбережжя штату", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські дізналися про знахідку від перехожих. Прибувши на місце, вони виявили пакунок із написом Diamant, у якому був наркотик.

А за 32 кілометри від цього місця інший патруль знайшов сумку, в якій було 15 таких пакунків. Як зазначається, один такий пакунок з кокаїном коштує більші ніж 30 тис. доларів США.

Читайте також: У Британії конфіскували рекордну партію героїну на £120 мільйонів

Як повідомляв Укрінформ, ураган "Доріан", який у Атлантичному океані досяг найвищої, п'ятої категорії потужності, у понеділок попрямував на Багамські острови. Після цього він наблизився до південної частини США та, на відміну від прогнозів, не заглибився до континентальної частини Сполучених Штатів. Натомість, ураган попрямував вздовж узбережжя на північ США.

За останніми повідомленнями, жертвами урагану Доріан стала щонайменше 21 людина, переважно на Багамах. Потужні пориви вітру зносили дахи житлових будинків, валили дерева. У американських штатах Флорида, Південна й Північна Кароліна, Джорджія та Вірджинія оголошено надзвичайний стан у зв'язку з негодою. У кількох штатах проведено евакуацію значної частини населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-