Учаснику протестів у Москві дали три роки за спробу підняти забрало шолома росгвардійця

Учаснику протестів у Москві дали три роки за спробу підняти забрало шолома росгвардійця

Укрінформ
Тверський районний суд Москви засудив фігуранта «московської справи» Кирила Жукова до трьох років колонії загального режиму.

Про це повідомляє Медіазона.

«Суддя Тверського районного суду Москви Марія Сизінцева засудила обвинуваченого у «московській справі» Кирила Жукова до трьох років колонії загального режиму», - йдеться у повідомленні.

Жуков звинувачувався в тому, що на акції 27 липня намагався підняти забрало шолома співробітника Росгвардіі. Сторона обвинувачення просила відправити Жукова в колонію на 4,5 роки. Кирило Жуков свою вину не визнав.

Читайте також: Московський блогер отримав 5 років колонії за твіт про дітей російських поліцейських

3 вересня суди в Москві винесли вироки першим трьом фігурантам «московської справи». Московський блогер Владислав Сініца отримав 5 років колонії за твіт про дітей російських поліцейських. Активіста Івана Подкопаєва засуджено до 3 років колонії за розпилення перцевого балончика у бік росгвардійців. Данило Бєглєц отримав 2 роки колонії за те, що потягнув поліцейського за руку.

Того самого дня Слідчий комітет Росії оголосив, що кримінальне переслідування п'ятьох фігурантів справи про масові заворушення припинено. Ще двом фігурантам, Єгору Жукову і Сергію Фоміну - було змінено запобіжний захід з тримання під вартою на домашній арешт. Єгору Жукову також змінили обвинувачення - з участі в масових заворушеннях на публічні заклики до екстремістської діяльності в інтернеті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-