Трамп розповів, кому симпатизує на роль прем'єра Британії

Трамп розповів, кому симпатизує на роль прем'єра Британії

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп підтримав наміри екс-міністра закордонних справ Великої Британії Бориса Джонсона стати наступним прем'єр-міністром.

Про це повідомляє The Telegraph.

«Я думаю, що Борис відмінно впорався б з роботою. Думаю, він був би чудовий (в якості наступника Терези Мей - ред.)», - сказав Трамп.

Таку заяву президент США зробив перед своїм триденним візитом до Великої Британії, який починається 3 червня.

Трамп також сказав, що інші консервативні законодавці шукали його схвалення, і що він симпатизує нинішньому главі МЗС Джеремі Ханту, на відміну від міністра навколишнього середовища Майкла Гоува, який критикував позицію Трампа щодо Ірану.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей піде у відставку з поста лідера Консервативної партії 7 червня.

Читайте також: У Трампа відкрито підтримали вихід Британії з ЄС

Про свій намір зайняти пост лідера правлячої Консервативної партії і глави кабміну повідомили вже сім британських політиків: колишній міністр з питань виходу Великої Британії з ЄС Домінік Рааб, екс-лідер Палати громад британського парламенту Андреа Лідсом, міністр з питань міжнародного розвитку Рорі Стюарт, екс-міністр закордонних справ Борис Джонсон, міністр охорони здоров'я і соціальних справ Метт Хенкок, екс-міністр праці і пенсій Естер Макві та міністр закордонних справ Великої Британії Джеремі Хант.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-