Представники Мадуро і Гуайдо знову прибудуть на мирні переговори до Норвегії

Представники Мадуро і Гуайдо знову прибудуть на мирні переговори до Норвегії

Укрінформ
Представники режиму Ніколаса Мадуро та тимчасового президента Венесуели Хуана Гуайдо наступного тижня знову прилетять в Осло з метою продовження процесу врегулювання конфлікту за посередництва Норвегії.

Про це поінформували у міністерстві закордонних справ Норвегії, повідомляє ANI.

“Раді оголосити, що представники основних політичних сил у Венесуелі домовились прибути до Осло наступного тижня, щоб продовжити переговорний процес за сприяння Норвегії. Ми продовжимо докладати зусиль для врегулювання кризи у Венесуелі”, - зазначили у зовнішньополітичному відомстві Норвегії.

Читайте також: Відставка Мадуро є умовою вільних виборів у Венесуелі – Держдеп

З цього приводу Ніколас Мадуро у Twitter подякував уряду Норвегії за зусилля, спрямовані на розвиток діалогу про мир та стабільність у Венесуелі.

"Наша делегація вирушає до Осло з готовністю працювати над узгодженою всеохоплюючою програмою та досягти успіху в укладенні гарної угоди”, - йдеться у дописі. Як відомо, з січня у Венесуелі триває серйозна політична, а також соціально-економічна криза, спричинена протистоянням між президентом Ніколасом Мадуро і Хуаном Гуайдо - лідером опозиції і головою парламенту країни, якого більшість західних країн, включаючи США, визнала тимчасовим президентом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-