Байдену на виборчу кампанію за добу пожертвували понад $6,3 мільйона

Байдену на виборчу кампанію за добу пожертвували понад $6,3 мільйона

Укрінформ
Представник демократичної партії США Джо Байден за перші 24 години з початку своєї передвиборчної кампанії отримав на неї понад 6,3 млн доларів пожертв.
Про це повідомляє CNN.

«Джо Байден, представник демократичної партії та колишній віце-президент США, заявив, що отримав понад 6,3 мільйона пожертв на свою передвиборчу кампанію протягом лише однієї доби після того, як виставив свою кандидатуру на виборах президента країни», - йдеться в повідомленні.

Із цієї суми 4,4 мільйона доларів - онлайн-пожертви. А 90% усіх грошових внесків – це суми менше як 200 доларів.

Читайте також: Трамп у Twitter “потролив” Байдена

Як відомо, для участі у виборах на пост президента США кандидати мусять отримати внески від щонайменше 65 тисяч різних спонсорів – Джо Байден досягнув цього показника за перші 12 годин після висування своєї кандидатури. Таким чином, цей 72-річний американський політик значно перевершив усіх конкурентів зі своєї демократичної партії. Слід зазначити, що Байден 2 рази займав посаду віце-президента США при Бараку Обамі, а до того 40 років був сенатором від штату Делавер.

Офіційний старт передвиборчої кампанії в США буде в лютому 2020 року, а самі вибори американського президента пройдуть 3 листопада наступного року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-