Держдеп розповів, про що Трамп говоритиме з Кім Чен Ином

Держдеп розповів, про що Трамп говоритиме з Кім Чен Ином

Укрінформ
Цілі другого саміту президента США та лідера Північної Кореї у В'єтнамі зосереджені, головним чином, на трьох основних напрямах: покращенні двосторонніх відносин, гарантуванні миру в регіоні та ядерному роззброєнні КНДР.

Про це, як повідомляє власний кореспондент Укрінформу, заявили в вівторок у Державному департаменті США.

"Саміт має на меті подальший прогрес у виконанні домовленостей, яких обидва лідери досягли в Сінгапурі – щодо трансформації відносин, міцного й стабільного миру, а також повної денуклеаризації Корейського півострова", - зауважили в зовнішньополітичному відомстві США.

Читайте також: Трампа вразила зустріч у В'єтнамі: Стільки любові!

При цьому повідомляється, що для успішного досягнення поставлених цілей в Ханої з візитом перебуває також держсекретар США Майкл Помпео. Він прибув до В'єтнаму раніше президента Трампа – ще 24 лютого і вже провів ряд зустрічей з іноземними колегами. Планується, що Помпео також візьме безпосередню участь у саміті президента США Дональда Трампа і лідера КНДР Кім Чен Ина.

Як повідомляв Укрінформ, 27-28 лютого лідери США і КНДР проведуть переговори у столиці В'єтнаму. Вперше вони зустрілися особисто в червні минулого року в Сінгапурі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-