Тіллерсон збирається до Бельгії, Австрії та Франції

Тіллерсон збирається до Бельгії, Австрії та Франції

Укрінформ
На тлі повідомлень у ЗМІ про можливе звільнення Рекса Тіллерсона з посади держсекретаря США та їх офіційного спростування Білим домом, глава Держдепу збирається цього тижня в європейське турне.

Про візити Тіллерсона йдеться в офіційному повідомленні зовнішньополітичного відомства США, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Державний секретар США Рекс Тіллерсон в період з 4 по 8 грудня відвідає Брюссель (Бельгія), Відень (Австрія) і Париж (Франція)", - зазначається в поширеному у четвер документі.

Читайте також: Тіллерсон залишається на посаді Держсекретаря - Білий дім

Зокрема, 4 грудня він проведе зустріч у Брюсселі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом та візьме участь у засіданні міністрів закордонних справ країн НАТО 5-6 грудня. Крім того, в Брюсселі заплановані його двосторонні зустрічі з представниками керівництва ЄС, а також бельгійської влади.

7 грудня держсекретар США візьме участь у роботі Ради Міністрів Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) у Відні.

Наступного дня Рекс Тіллерсон вирушить до Парижа, щоб зустрітися з французькою владою для обговорення двосторонньої співпраці, в тому числі, з питань Сирії, Ірану, Лівану, Лівії, КНДР та африканського регіону Сахел, повідомили в Державному департаменті США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-